Pienoisautoilu

Tiim Lahti -pienoisautoilijat

Lahden UA:n pienoisautoilijat Tiim Lahti on aktiivinen porukka, jonka jäsenet harrastavat radio-ohjattavilla pienoisautoilla ajamista sekä kilpailumielessä että omaksi ilokseen. Harrastajia on kaiken ikäisiä aloittelijoista suomenmestareihin, eli mukaan mahtuu, vaikkei aiempaa kokemusta lajista olisikaan.

Kerhopäivinä uudet harrastajat otetaan ilomielin vastaan ja lajiin tutustumisessa ja mukaan lähtemisessä autetaan ihan perusasioista alkaen. Seuramme suosituimmat lajit ovat tällä hetkellä rata-autoilu (touring) sekä sähkö- että polt­to­moot­to­ri­au­toil­la, mutta harrastajia on muissakin ajoneuvoluokissa, mm. sähköcrossissa ja driftingissä.

Kerhovuoroille kannattaa tulla tutustumaan lajiin jo ennen ensimmäisen RC-auton hankintaa, jolloin neuvojen ja vinkkien avulla voi välttyä kalliilta virhehankinnalta. Halpa ei ole aina hyvää, eikä kallis aina suinkaan paras vaihtoehto.

Si­sä­har­ras­tus­kau­del­la syksystä kevääseen käytössämme on mattoratavuoro Mäkelässä, Kivijärven koululla. Harjoitusvuoroja on 2-4 kertaa kuukaudessa, harjoituspäivän ollessa lauantai. Harjoitusvuoro on klo 10.00-17.00 osoitteessa Vehkamäentie 24, Mäkelä (Lahti, Pyhäntaka). Vuoroista ilmoitamme RC10.fi foorumilla ja facebookissa (tiim lahti). Harjoituksissa on ajovuorot erivauhtisille ja eritasoisille kuljettajille, joten mukaan mahtuvat sekä uudet että vanhat harrastajat.

Radalle tervetulleita ovat kaikki puhtaat sähköautot ja lajiin kannattaa tulla tutustumaan ilman autoakin. Harrastusta ja ajokalustoa esittelemme mielellämme. Harrastaminen on omakustanteista ja ratavuokrien kattamiseksi keräämme ratamaksua. Ratamaksun voi maksaa joko kertamaksuna 15€ tai kausimaksuna 60€ (kevät 2022, 8 harjoituskertaa). Ensikertalaiset ja tutustumaan tulevat ilmaiseksi!

Lisätietoja ja treenien päivämäärät löytyvät Facebookista "TiimLahti" ja nimenhuuto.com -sivulta "TiimLahti".

Tervetuloa mukaan sekä uudet että vanhat harrastajat!

Facebook: TiimLahti

Nimenhuuto.com: TiimLahti

Lisätietoa:

Pekka Kuuslahti: 050-3402 776

Mika Ahola: 0500-840 822

Jyrki Malinen: 044-2574 754

lahua.rc@gmail.com

JM/08.03.2022

Lue lisää RC-autoilusta! Alla pieni opas: